“ÇİFTLİKTEN KAPIMA” NEDEN ÖNEMLİ?

Çiftlikten kapıma; hepimiz için hayati önem taşıyan temel gıdalarımızın, özellikle kendi yörelerinde ve en doğal & geleneksel yöntemlerle üretim yapan çiftlik ve üreticiler ile tüketiciyi direkt buluşturmak temeli üzerine kurulmuştur.

Çiftlikten Kapıma’ nın en önemli özellikleri;

  • ÇİFTLİKTEN KAPIMA”’ nın kurucusu olan Murat Bayraktar’ ın 20 yıllık tecrübe ve birikime sahip bir Gıda Mühendisi oluşu, ayrıca tüm ürünlere ait üretim süreçlerini bizzat kontrol etmesi. Bu sayede, sizlerin kapısına kadar ulaştırılan tüm temel gıda ürünlerimizin kalite ve doğallığına güvenebilirsiniz. Tüm ürünler; Gıda ve Tarım bakanlığı onaylı çiftlik ve işletmelerde üretim iznine sahiptir.
  • “Dürüst ve kaliteli üretici / sağlıklı ve bilinçli tüketici” prensibiyle ve aradaki tüm fiyat yükseltici etkenleri, aracıları ortadan kaldırarak, sizlere en kaliteli gıdaları en uygun maliyetle ulaştırma sorumluluğu taşıyoruz. Bu sayede, kaliteli çiftlik ve üreticileri desteklerken, siz değerli tüketicilerimizin de en uygun maliyetle sağlıklı ve doğal beslenmesini sağlıyoruz.